KAPSALON


Welkom bij mijn kapsalon!

Sinds begin 2019 is deze volledig nieuw ingericht in een industriële stijl.

Er staan drie kappersstoelen en twee wasbakken. Tevens is er WiFi beschikbaar.

In mijn salon is een gezellige sfeer en wordt er altijd veel gelachen. Ik zorg voor een lekker drankje met wat lekkers erbij. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en tevreden naar buiten loopt. Doordat ik in mijn eentje in de kapsalon werk, kan ik veel persoonlijke aandacht geven aan iedere klant.

Kom gerust een kijkje nemen.


NIEUW!!


Vanaf nu kun je in mijn salon terecht voor extensions. Ik beheers verschillende technieken en kan je dus goed adviseren zodat jij het resultaat krijgt dat jij wilt.

De extensions zijn van hoge kwaliteit en hebben 'natural ends'. Dit betekent dat ze in de punten voller zullen vallen dan normale extensions.


MERKEN


Voor shampoo's, conditioners, haarmaskers en stylingproducten maak ik gebruik van het merk Fanola.

Fanola is hét merk voor de professionele haarverzorging uit Italië. De producten van Fanola zijn van hoge kwaliteit; voor elk haartype is er wel een geschikt product. Fanola is erg populair vanwege haar No Yellow shampoo, een product waar ik ook veel mee werk. Het wordt door velen gezien als een van de beste zilvershampoo's die verkrijgbaar zijn.


Voor kleuringen maak ik gebruik van het merk Jungle Fever.

Met Jungle Fever kan ik fantastische kleuren bereiken. Van lichtblond tot zwart. Wat Jungle Fever zo bijzonder maakt, is dat er weinig ammoniak in de verf zit. Hierdoor blijft je haar ook bij kleuring gezond.

Copyright © LS Hairtrendy 2015-2022